Wat is balayage Breda?

Als vrouw kan het zo zijn dat je een keer jouw haren wilt laten verven. Dit is moeilijker dan gedacht, want er zijn meerdere haarkleurtechnieken waar je uit kunt kiezen. Iedere haarkleurtechniek werkt weer anders en kent zijn eigen unieke eigenschappen. Het is daarom van belang om meer te weten te komen over de verschillende haarkleurtechnieken. Balayage Breda is een bekende haarkleurtechniek en is in de laatste jaren enorm populair geworden. Het woord Balayage komt van het Franse woord balayer, dit betekent vegen. Deze haarkleurtechniek is enorm populair onder de vrouwen en dit komt door de voordelen die eraan zitten.

 

Voordat je een balayage Breda behandeling neemt, is het wellicht verstandig om meer over de voordelen te weten te komen. De voordelen kunnen namelijk erg praktisch zijn en ook zorgen voor een prachtige uitstraling. Wil je alles over de voordelen te weten komen? In dit artikel vertellen we alles over de voordelen, zodat je er meer over te weten komt!

Balayage Breda zorgt voor een subtiele overgang

In tegenstelling met andere haarkleurtechnieken, waarbij strengen haar in folie worden gewikkeld, wordt balayage altijd met de vrije hand aangebracht. Doordat balayage met de vrije hand wordt aangebracht, zorgt het ook voor een subtiele overgang. De kapper veegt de haarkleur met een kwast op het haar, waarbij zij de kleur geleidelijk aan versterkt naar de punten van het haar. Dit moet zorgen voor een subtiele overgang en dat zorgt uiteindelijk voor een natuurlijke uitstraling. Daarnaast kan iedereen een balayage Breda behandeling nemen, zowel blondines en brunettes hebben er veel aan. Het is een zeer veelzijdige haarkleurtechniek, omdat de kapper de kleur zelf kan aanpassen aan de textuur van het haar en de gewenste look van de klant.

Bijna geen onderhoud nodig

Veel haarkleurtechnieken hebben onderhoud nodig en dit betekent dat je vaak naar de kapper moet gaan voor een nieuwe behandeling. Het laten onderhouden van de kleur is vaak erg vervelend en kost ook enorm veel geld. Je moet immers iedere keer een nieuwe behandeling nemen, maar met balayage Breda is dat gelukkig niet nodig. Met balayage hoef je het bijna niet te laten onderhouden. Dit komt doordat de kleur op een natuurlijke manier vervaagt, zo zijn er geen duidelijke uitgroei lijnen te zien, zoals dat wel is bij andere haarkleurtechnieken. Het is natuurlijk wel handig om regelmatig een balayage Breda behandeling te nemen, zodat je het altijd een prachtige uitstraling kunt geven. Dit is natuurlijk een groot voordeel en moet ervoor zorgen dat je altijd een subtiele overgang hebt aan kleur.

Balayage Breda: zoek een professional

In de stad Breda zijn er verschillende salons die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van balayage. Deze professionals hebben veel ervaring met het realiseren van de perfecte balans tussen donker en licht. Kijk daarom eens goed op het internet en vergelijk de verschillende balayage Breda professionals met elkaar. Kijk op de website van de specialist of je meer informatie kunt vinden over de behandelingen, maar ook over de kosten van de behandeling. Op die manier is het namelijk een stuk eenvoudiger om een echte specialist te vinden en kun je een consult inplannen.